Den nye ŠKODA FABIA gør det nemt og trygt at være bilejer

Som så meget andet, du køber, skal det bare køre. Det skal være nemt og overskueligt hele tiden. Sådan er det også med bilen. Med den nye FABIA, får du både masser af praktiske Simply Clever-løsninger

Desuden har du mulighed for op til 6 års landsdækkende Service- og reparationsabonnement inkl. ŠKODA Vejhjælp.

Den nye ŠKODA FABIA kan fås med 43 Simply Clever-løsninger 

Det fældbare passagersæde, som gør det muligt at transportere ekstra lange genstande i kabinen, er én af i alt nye 13 Simply Clever-løsninger i den nye FABIA. Det gælder også det fleksible opbevaringsgardin under hattehylden, som kan opbevare f.eks. jakker, som man ikke vil ‘flashe’ på bagsædet til indbrudstyve eller lægge på en beskidt bagagerumsbund. I alt kan den nye FABIA fås med hele 43 Simply Clever-løsninger, der selvfølgelig omfatter isskraberen i tankdækslet – en ŠKODA-klassiker, der første gang så dagens lys i netop FABIA. 

Se flere Simply Clever løsninger

Op til 6 år uden værkstedsregninger

9ebc66d8-c135-4356-8af7-f30c53ca99df_637940002677959244.jpg

Den nye ŠKODA FABIA, har 2 års nybilsgaranti, som dækker materiale- og fabrikationsfejl. Derudover kan du tilkøbe op til 6 års/300.000 km landsdækkende Service- og Reparationsabonnement, så du ikke skal bekymre dig om udgifter til service og reparation de første mange år. 

Se, hvad abonnementet dækker

Kontakt os